Fina klänningar - Studentklänningar 2020

Fina klänningar är en guide där vi helt enkelt löpande tipsar om fina klänningar. Så hur går den här guiden till då? Jo fina klänningar är en guide där vi på redaktionen tar upp dom 3 mest aktuella klänningarna den här månaden. Vi försöker ha en ny guide klart runt den 20:e varje månad. Allt för att du ska kunna få tips när lönen kommer och du är ute efter en klänning men behöver inspiration. Vi utvecklar våra guider hela tiden och du får väldigt gärna komma med tips på fina klänningar genom att lämna en kommentar här nedanför.

Tips på fina klänningar

Vi har framförallt två guide om just fina klänningar och det är den du befinner dig på nu och sedan även Tips på fina klänningar. Det är dom två vi uppdateras oftast.

Tips på snygga klänningar

Tips på snygga klänningar? Har ni några tips på riktigt snygga klänningar? Hej och ja det är såklart vi ha tips på riktigt snygga klänningar! Du hittar bland annat guiden Klänningar som är en guide som vi uppdaterar varje vecka med dom 3 populäraste klänningarna just den här veckan och sedan 3 tips från oss på redaktionen. Har du några tips du vill dela med dig av så kan du skriva det under varje guide som vi skriver.

Det bygger vi våra tips på

När vi tar ut några tips så gör vi en rejält undersökning först. Där går vi igenom vilka som säljer bäst just nu och under vilken period. Och när vi tagit reda på det så går vi igenom vilka klänningar som det skrivs om i sociala medier. Och på det lägger vi sedan våra egna tips. Genom att göra en så grundlig undersökning så har vi lyckats skapa tips som väldigt många av våra besökare använder sig av.

Tips på snygga klänningar

Nu har vi uppdaterat med massor av tips på snygga klänningar. Som vanligt använder vi oss av butikernas egen statistik för att ta fram listorna. Sedan hittar du som vanligt topplistorna över butikerna som säljer klänningar och där du har möjlighet att lämna bytyg och omdöme om både butikerna och klänningarna.

18 okt 2019