Studentklänningar 2018 - Veckans topplista

Här ser du vart flest besökare köpt sina studentklänningar online på nätet till studenten 2018 just den här veckan. Du hittar hela topplistan till höger. Eller längst ner om du använder mobilen. Längre ned hittar du även dom 3 populäraste klänningarna från varje butik samt ett tips från varje butik som redaktionen tagit ut.

  1. Bubbleroom » Studentklänningar
  2. Nelly » Studentklänningar
  3. Boozt » StudentklänningarFina klänningar

Fina klänningar är en guide där vi helt enkelt löpande tipsar om fina klänningar. Så hur går den här guiden till då? Jo fina klänningar är en guide där vi på redaktionen tar upp dom 3 mest aktuella klänningarna den här månaden. Vi försöker ha en ny guide klart runt den 20:e varje månad. Allt för att du ska kunna få tips när lönen kommer och du är ute efter en klänning men behöver inspiration. Vi utvecklar våra guider hela tiden och du får väldigt gärna komma med tips på fina klänningar genom att lämna en kommentar här nedanför.

Tips på fina klänningar

Vi har framförallt två guide om just fina klänningar och det är den du befinner dig på nu och sedan även Tips på fina klänningar. Det är dom två vi uppdateras oftast.

17 okt 2017