Studentklänningar 2018 - Veckans topplista

Här ser du vart flest besökare köpt sina studentklänningar online på nätet till studenten 2018 just den här veckan. Du hittar hela topplistan till höger. Eller längst ner om du använder mobilen. Längre ned hittar du även dom 3 populäraste klänningarna från varje butik samt ett tips från varje butik som redaktionen tagit ut.

  1. Bubbleroom » Studentklänningar
  2. Nelly » Studentklänningar
  3. Boozt » StudentklänningarOm Studentklänningar

Studentklänningar.nu är en blogg om klänningar och då först och främst studentklänningar. Men vi bloggar även om annat som har med studenten att göra. Vår mest intensiva period är januari till juni ungefär och sedan lägger vi om fokuset lite till sommarklänningar, balklänningar, nyårsklänningar och andra festklänningar. För att sedan återuppta fullt fokus på studentklänningar cirka ett halvår innan hela Sverige tar studenten.

KONTAKTA STUDENTKLÄNNINGAR.NU

Kontakta Studentklänningar.nu gör du enkelt genom att klicka på kontakta uppe i menyn. Där hittar du sen ett formulär du kan fylla i så kontaktar vi dig när vi kan. Ofta inom bara några timmar. Skulle du inte få något svar så är det bara prova igen för då har ditt mail antagligen kommit bort bara.

Kommentera Studentklänningar.nu

Här nedan kan du kommentera helt öppet.